Wie ben ik?

Ik ben Raymond Dresens, de eigenaar van ‘chromis software solutions’.

Ik ben een creatieve, hard-core techneut met een unieke persoonlijkheid; ik kan een “behulpzame tovenaar met toetsenbord” en een vertaler van al die “technische abracadabra” zijn. Auto-didactisch nieuwe kennis vergaren — ook in domeinen waar ik me momenteel nog niet in heb begeven — is voor mij vanzelfsprekend. Ik cultiveer kennis via eigen research & development. Deze “never-ending learning” en de praktische ervaring die dit oplevert in combinatie met mijn creativiteit stellen mij in staat om voor u unieke en bruikbare resultaten neer te zetten en een verschil te maken.

Naast mijn technische interesses heb ik diepgaande interesse in filosofie, ik kook graag en ik doe aan fitness c.q. body building. Ik hou al meer dan de helft van mijn leven tropische vissen: vandaar de naam ‘chromis software solutions’: ik heb in al die jaren vele vissoorten gehouden wiens Latijnse genus-naam eindigden op “chromis”.

Tijdens mijn studies — ik heb een MBO, HBO en WO afgerond — heb ik een fundament gelegd van computer-techniek, elektronica en embedded systems engineering: dit is mijn startpunt waarop ik in de afgelopen 20 jaar (met projecten en research & development) mijn kennis heb opgebouwd en uitgebouwd. Die “bits en bytes” in combinatie met mijn gedrevenheid en abstracte cognitieve vaardigheden hebben geleid tot het doorgronden van een grote verscheidenheid van ‘high-level’ programmeertalen, frameworks en concepten — ik ben verworden tot een “polyglot-programmeur” — waardoor ik relatief snel concrete, praktisch bruikbare en krachtige zaken kan neerzetten. Zo heb ik mijn ‘toolbox’ kunnen vullen met gereedschappen waar ik in vertrouw.

Meer weten? Zie mijn aanbod. Contact? Zie beneden.

Meer weten over mijn ‘toolbox’? Zie mijn Tech Stack.